Miedema Caravans
[smartslider3 slider=6]

Caravelair

Seizoen 2018

Caravelair komt dit jaar met vier series op de markt; de Antarès Luxe, Antarès Style, Artica en de Allegra. U treft in deze modellenrange een grote diversiteit; van compact lichtgewicht tot compleet en luxueus uitgeruste modellen. De 2018 caravancollectie is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk en staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design. Caravelair caravans staan garant voor zorgeloos en plezierig kamperen, waar en wanneer u maar wilt.

Antarès Luxe

Lichtgewicht en daardoor eenvoudig te trekken, hanteerbaar met vele praktische snufjes. De Antarès Luxe serie is functioneel en handzaam ingericht. De caravan biedt u veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Gericht op gezinnen,treft u in deze serie diverse modellen aan of u nu met zijn tweeën, vieren of zessen op vakantie gaat.

Antarès Style

Deze speciale uitvoering biedt u een perfecte balans tussen gewicht, uitrusting, design en prijs. De Antarès Style biedt standaard een AKS stabilisator, schokbrekers, warmwaterboiler, een doucheuitrusting, groot dakluik, een afvalwatertank, comfortabele matrassen, luxe kastdeuren en een gehele polyester body. Dit maakt de Antarès Style een uniek product in de markt. Ondanks al deze luxe blijft de Antarès Style een lichtgewicht caravan en is daarom te trekken door bijna alle voertuigen.

Artica

Een caravan met een moderne uitstraling en een verrassend interieur.
De Artica kan tegen een stootje door de met polyester beklede wanden, dak en bodem.
De Artica biedt de luxe van thuis op reis.

Allegra

De Allegra verrast u met een bijzonder mooi interieur en exterieur. De caravan oogt modern en sportief met verbazingwekkend veel binnenruimte. U heeft de keuze uit 4 verschillende modellen. Het uitrustingsniveau laat niets te wensen over. Vele slimme opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat u alles binnen handbereik hebt. U bent direct klaar om te vertrekken.

[smartslider3 slider=4]