Miedema Caravans
[smartslider3 slider=7]

LMC

LMC Overal thuis zijn…

Begeleid door eerste klas comfort en kwaliteit, onstpannen en zich rondom goed voelen – dat is ons devies. Ontdek nieuwe landen en beleef op uw reizen telkens nieuwe culturen. het mooiste daarvan is, dat u altijd uw thuis bij zich heeft – stop waar u het mooi vindt en laat de routes en tijden geen rol meer spelen.

Style – Stylevol genieten

Stijlvoller kan uw entree in de werled van de caravan niet zijn. Als u de prachtige details en vele praktische functies van de LMC Style eenmaal hebt gezien, bent u waarschijnlijk verkocht en kiest u voor een caravan.

Vivo – Gemaakt voor het leven

Zo induvidueel als de inzittenden, zo veelzijdig presenteren zich de zegge en schrijve negen verschillende modellen van de LMC Vivo. Of het nu een royale caravan voor z’n tweeën is, een vakantie woning voor u en uw vrienden nog een gezinsvriendelijke caravan met maximaal zes slaapplaatsen; de Vivo is altijd de basis van uw vakantie.

Musica – Hoe ziet uw droomcaravan er uit?

Bestand tegen alle invloeden van buitenaf, bijzonder praktisch in het gebruik en toch in zijn geheel stijlvol ingericht. Dat is precies wat de LMC Musica is. Bovendien is hij van voor naar achter helemaal ingesteld op uw perfecte vakantie.

Maestro – Ons meesterwerk

Van iets wat Maestro heet, mag je iets bijzonders verwachten. Deze caravan van LMC heeft hoogwaardige exclusiviteit en technische topprestaties in zich verenigd. Deze luxe caravan voldoet aan wensen, waar voorheen niet aan voldaan is.

[smartslider3 slider=5]