Miedema Caravans
[smartslider3 slider=3]

Weinsberg

Verstand meets style

Onze beide caravans zijn echte alleskunners

Wie een Weinsberg-caravan zoekt, moet een moeilijke keuze maken: want de CaraOne en de CaraTwo zijn uitstekende caravans, waarin al onze beste eigenschappen zijn verenigd. Ze zijn geweldig uitgerust, hoogwaardig afgewerkt en bieden een prijs-kwaliteit verhouding als geen ander. Welke je kiest, is ook een kwestie van smaak. Moderne klassieker of extravagante styler? Wij denken: je zult gewoon de beste kiezen:

Weinsberg CaraOne

Uw vakantie begint nu

Met uw nieuwe CaraOne bent u perfect voorbereid op uw volgende kampeeravontuur. Want dankzij de uitstekende roleigenschappen en de voortreffelijke aerodynamica heeft de CaraOne een perfecte wegligging. En eenmaal op de plaats van bestemming laat hij zien wat hij allemaal in huis heeft.

Fantastische afmetingen zorgen voor de beste ruimteverdeling en de omvangrijke uitrusting maakt het kamperen in de CaraOne tot een lieve lust. En, heeft u al zin om op avontuur te gaan? Pak dan snel wat kleren in, roep wat vrienden bij elkaar, koppel de CaraOne aan en vertrekken maar!

Weinsberg CaraTwo

Jouw design-hotel om mee te nemen

Je Houdt van kamperen, maar een ‘normale’ caravan is je te burgelijk? je hecht waarde aan kwaliteit, maar wilt ook geen lege portemonee? Je vindt modern design belangrijk, dat ook in het alledaagse leven overtuigd, zoals op de strandpromenade?

Dan is de nieuwe CaraTwo precies de juiste keuze voor jou! Waarom? Heel eenvoudig: omdat hij als geen ander aan jouw eisen voldoet – en daarbij ook nog coole grenzen voor moderne caravans verlegt. Stijl of verstand? Onze CaraTwo kan beide. Daarom hebben we hem ook zo genoemd.